Long time no see....

Hej! 
 
Jag får börja med att be om ursäkt över min "frånvaro" här. Jag kanske även ska passa på att säga såhär, jag kommer mest troligt inte att blogga varje dag, utan det blir när jag känner att jag har energi till det. 
vad har hänt sedan sist?  en heeeel massa (kommer att komma fler inlägg om allting i sinom tid.) 
Bland annat så har jag bytt blodsockermätare, det gjorde jag inte alltför lång tid efter det att jag startat denna bloggen. Att "vänja sig" med den samtidigt aom jag har ett heltidsjobb gjorde att jag var ganska slut varje kväll. Under en period om ca en månad var fullt fokus på att se till så att den nya mätaren mätte korrekt vilket inte var helt lätt från början. Jag har i ett X antal år haft min älskade freestyle libre som jag trivts något så kollosalt bra med. Under senaste halvåret får jag väl säga har jag haft problem med farligt låga värden nattetid vilket tillslut gjorde att jag blev tvungen att byta. Först var tanken att jag skulle få en Dexcom G5, men när det kom till själva fastsättande så insåg både jag och min diabetessköterska att jag och denna mätaren inte alls var kompatibla med varandra. (En enligt min åsikt väldigt lång nål var en av orsakerna till detta. ) Jag behövde ha en mätare där fastsättnigsprocessen var smidig, (Det ska inte kännas som ett problem och väldig oro att sätta fast en ny sensor enlig mig.) Tack och lov blev detta inget problem utan min sköterska hämtade min läkare och det bestämdes snabbt att jag istället skulle få en Guardian Connect från Medtronic istället. Jag fick se faststääningsprocessen av sensorn ( väldigt likt processen man gör för att sätta libresensorn) och tog knappt någon tid alls. 
 
Jag fick denna och kan inte säga annat än I LOVE IT! Den passar verkligen mig och min livsstil SÅ bra. jag behöver heller aldrig oroa mig på samma sätt som förut över att få väligt låga värden fort och inte heller väldigt höga. Detta då jag stält in nivåer som gör att min mätare (app i telefonen) skickar meddelande när jag håller på att få högt värde eller för lågt. Jag har även inställningar som talar om ifall jag sjunker eller stiger väldigt fort. Behöver jag säga att jag längtar få se mitt HbA1C nästa gång?!
 
 
RSS 2.0